Smíšený pěvecký sbor AVE

Poděkování z Oder (1.-3. března 2005)

Církevní střední škola a Střední zdravotnická škola
sv. Anežky České Odry

Tř. 1. máje 37, 742 35 Odry, E-mail: info@cssodry.cz
Tel./fax: 556 730 129, http: www.cssodry.cz

Vážený pan ředitel
Mgr. Štěpán Bekárek
Arcibiskupské gymnázium
Pilařova 3
767 01 Kroměříž


Vážený pane řediteli,

přijměte srdečné pozdravy z Oder a dovolte mi malé ohlédnutí za právě uplynulou "Celostátní přehlídkou zájmové umělecké činnosti studentů církevních škol".
Letošního 12. ročníku se zúčastnilo celkem cca 600 studentů z arcibiskupských a biskupských gymnázií a církevních středních pedagogických a zdravotnických škol z Prahy, Skutče, Českých Budějovic, Brna, Letovic, Prostějova, Kroměříže, Hradce Králové, Ostravy a Oder.
Informace o tomto velkém uměleckém setkání přinesly následující média : MF Dnes, Moravskoslezský Den, Katolický týden, AD, Hlas, Amatérská scéna, regionální tisk v Odrách, Novém Jičíně a Hranicích, diecézní zpravodaje - Okno v Ostravě, (Oldin v Olomouci) , galavečer přenášel Proglas a televizní společnost Telepace ve spolupráci s ČT2, vstupy z přehlídky nabídly i regionální rozhlasové stanice.

12. ročník je tedy úspěšně za námi, ráda bych ještě vyslovila jedno velké poděkování Vašim profesorům a studentům za jejich nádherné vystoupení. Vystoupení Vašeho sboru AVE bylo nádherné a bylo oceněno velkým potleskem publika a posléze i slovy chvály odborné poroty.

Vážený pane řediteli, děkuji Vašemu sboru AVE pod vedením sbormistrů Mgr. Františka Macka a Mgr. MgA. Filipa Macka za krásné vystoupení na přehlídce i úchvatném večerním koncertě. Jsme vděční za nádherné chvíle, které jsme mohli s Vašimi studenty prožít a přejeme jim mnoho úspěchů při další reprezentaci Vaší školy.

S pozdravem a přáním všeho dobrého

Ing. Pavla Hostašová
ředitelka školy